Kontaktni podatki

Električne plastične omarice

Prebilplast

Elektro omarice so namenjene za vgradnjo v zid in za namestitev na talna kabelska razvodišča v zračnem in zemeljskem omrežju. V omarici je pritrjena montažna plošča. Priloženo je ustrezno število ranžirnih obročkov in vijakov za njihovo pritrditev. Odprtine v omaricah, ki so namenjen za vgraditev v zid in na zid so zaprte z gumijastimi čepi-skozniki. Pri omaricah, ki so namenjene za nadzemna talna kabelska razvodišča, so priloženi vijaki za pritzrditev s podložkami in distančniki. Vratca omarice se lahko pri zidavi in montaži snamejo. Omarice se zaklepajo s cilindričnimi ključavnicami in jih izdelujemo v sivi barvi. Na željo kupca lahko omarice in podstavke pobarvamo v željeno barvo po RAL lestvici.

Prednosti plastičnih elektro omaric:

• Korozijska zaščita ni potrebna
• Izdelane so iz negorljive in nezlomljive plastike
• Namestitev elementov na montažno ploščo je hitra in enostavna.
• Poseben rob na omarici preprečuje zamakanje
• Vgraditev v zid in namestitev na TKR je enostavna
• Omarice so odporne proti vsem atmosferskim vplivom

Omarice, ki so v katalogu, se lahko uporabljajo tudi pri kabelskih razdelilnih sistemih—KRS (CaTV). Namen uporabe navedite pri naročilu zaradi odtisa znaka ”KRS” na vratcih naročenih omaric.

Katalog omaric si lahko prenesete iz rubrike [katalogi za dolvleko].
Če imate problem z vidnostjo povezav do katalogov lahko celoten katalog odprete in shranite na disk na povezavi: Tehnična dokumentacija

Če želite katalog v DWG formatu nam to sporočite na eno od telefonskih številk ali e-pošto: .